2011. december 19., hétfő

Parti Időszak!

November, December, Január ......

Mert idén Ön felkészült lesz: 1., 2., 3., 4.
Olvasson tovább ....... a számokra kattintva!
 
 2.
 Használja a képzelet erejét
Még mindig attól tart, hogy kísérteni fogják Önt a torták, sütemények, a lepények és hasonló veszélyek? Emlékezzen két káros anyagra: a CUKORRA és a TELÍTETT ZSÍROKRA. Amikor kísértésbe esik, játssza el saját pati játékát: becsülje meg, vajon mennyi zsír és cukor található az adott ételben, amelyet megkívánt. Képzelje ezeket el élénken egy csúszos, ragacsos anyagnak, amely rátapad az Ön combjaira, fenekére, derekára, karjára - rossz a testének, károsítja az egészségét, még mindig akarja? Ragaszkodjon a ShapeWorks-höz! Késő este, amikor mindenki más degeszre ette magát és kényelmetlenül tele van, Ön is tele lesz.... energiával és ragyogással!

Ha mégis zsírosat evett, fogyasszon Thermo Complete-et!
 A Thermo Complete hatékony zsíroldót tartalmaz, amely a rostokkal együtt meggyorsítja a nem kívánt zsírok távozását a szervezetünkből.

Készüljön fel!
...jó előre raktározzon be a kísértés elleni eszközökből, és gyakorolja ezeket a siker teschnikákat, amelyeket megosztunk Önnel. Megújult önbizalommal ragyogva, a januárt a szokásos szezonális centiméterek nélkül kezdheti, szenzációs Herbalife ShapeWorks megoldásainknak köszönhetően!

Parti időszak, a kezdet....


Kérem keressen meg:
 az Ön Független Herbalife Tanácsadója: Bodorné Judit   
juditbodorne@gmail.com vagy +36-70-201-3318

  életmód - mozgás - ásványi anyag és vitamin pótlás - súlykontroll

Nincsenek megjegyzések: