2011. november 11., péntek

A Herbalife egészséges reggeli

 Próbálja ki a Herbalife egészséges reggelit!

Bár kevesebbnek tűnhet, mint a szokásos reggeli, a Herbalife Shake fehérjékkel, valamint fontos makro- és mikrotápanyagokkal biztosít hosszan tartó energiát, és segít, hogy tovább érezzük magunkat jóllakottnak.

Kevesebb, mint 220 kalóriájával a Herbalife Shake kiegyensúlyozott, egészséges poharas étkezés. Emellett tudományosan bizonyított tény, hogy a Herbalife Shake hatékonyan hozzájárul a testsúly szinten tartásához és csökkentéséhez.
Mit mondanak a táplálkozási szakértők?
A reggeli az az étkezés, amit nem szabad kihagyni!
"Amikor felébredünk szervezetünknek tápanyagokra van szüksége ahhoz, hogy a nap jól indulhasson. Több órát töltött étel és ital nélkül, ezért fontos, hogy hidratáljuk és kiegyensúlyozott tápanyagokkal lássuk el szervezetünket.

Válasszon minden reggel egy jó szénhidrátforrást és rostokat, például teljes kiörlésű kenyeret vagy cukormentes müzlit, gabonát,m amellyel szinten tarthatja energiáját és hosszabb ideig érezheti magát jóllakottnak, elkerülve a délelőtti nassolást... A fehérje segít, hogy tovább érezze magát jólakottnak, de kétlem, hogy egy pohár tej vagy joghurt is biztosítaná ugyanezt.... Egy gyümölcs vagy egy pohár friss gyümölcslé megfelelő vitamin- és ásványi anyag forrás, ezekkel jól indulhat a nap..... A tea vagy a kávé része lehet a folyadékbevitelnek, de csak módjával fogyassza őket koffeintartalmuk miatt!"

Jean De La Tullaye
a Herbalife Táplálkozástudományi Tanácsadó Testületének tagja
a Montpellier Egyetem társprofesszora*

* a La Tullaye professzor titulusa csak azonosítási célokat szolgál. A Montpellier Egyetem nem képvisel termékeket vagy szolgáltatásokat.

Nincsenek megjegyzések: