2013. június 17., hétfő

Sporttáplálkozás


Cristiano Ronaldo és a Herbalife egy csapatban!


A profi sport világában a helyes táplálkozás kulcsfontosságú előny lehet. Cristiano Ronaldo, világszintű sportikon hiszi, hogy ez az alap. És ezért egyesítette erejét a portugál szélső/csatár a Herbalife-fal, hogy hirdesse a helyes táplálkozást,valamint a rendszeres testmozgást az emberek számára.

“Hiszek a helyes táplálkozásom fontosságában, akár a pályán, akár azon kívül vagyok. Már alig várom, hogy együtt dolgozhassak a Herbalife-fal, azzal a vállalattal, aki ugyanaz iránt elkötelezett, mint én, ráadásul a sporttáplálkozás területén szakértelemmel és kiemelkedő tudással rendelkezik.”

A Herbalife elnök vezérigazgatója, Michael O. Johnson szerint a Ronaldoval való összefogás természetes volt. Ronaldo vezető a csapatában, a Herbalife pedig vezető a világszintű táplálkozási piacon. “Az egyik legizgalmasabb pontja a Ronaldoval való  munkánknak, hogy közös márkanév alatt futó élvonalbeli sporttáplálkozási termékeket fogunk közösen kidolgozni.”

Ronaldo a Herbalife Szenior sporttáplálkozási szakértőjével, Ph.D. John Heiss-szel már elkezdte az átfogó termékskálán való munkát. Mint hivatalos táplálkozás szponzor, a Herbalife támogatja  Ronaldot a táplálkozási programjának optimalizálásában, valamint ellátja, a kemény edzésekhez és a versenyzéshez szükséges termékekkel. Végül pedig Ronaldo is csatlakozik a Herbalife Családi Alapítványhoz, mely az egészséges táplálkozás és az oktatás elősegítésére dolgoz ki programokat.

MOJ megerősíti, hogy a Herbalife világszerte több, mint 100 sportolót, csapatot és sporteseményt támogat. “A világ a Herbalife markát viseli.” Ez egyben a termékeinkkel való szövetséget is jelenti, hiszen a Herbalife Európa- és világszerte elismert sportolók érdeklődését váltja ki,

Érdekes tények
•1985. február 5-én, Funchalban, Madeirán született. 

•Számos focicsapatban játszott, többek között a következő klubokban:
Andorinha (Portugália),
Nacional (Portugália),
Sporting CP (Portugália),
Manchester United (Anglia) és
Real Madrid (Spanyolország)

•A 2010–11-es szezonban a La Liga első számú játékosa volt, mely címet a szezonban értékesített 40 gólnak köszönhet. Ezt az eredményt a 2011-12-es szezonban megismételte 46 góllal.

•2009–2013 között átlagosan meccsenként több, mint 1 gólt rúgott, ezzel a football történelemben világ egyik legtermékenyebb futballjátékosa.


Kérem keressen meg:
 az Ön Független Herbalife Tanácsadója: Bodorné Judit
 
juditbodorne@gmail.com vagy +36-70-201-3318


Nincsenek megjegyzések: