2013. június 5., szerda

Sporttáplálkozás

TOP Atléták = TOP Táplálkozás

Sporttáplálkozás = Herbalife!
......ismét egy Nagyágyú!


A Herbalife-nál büszkék vagyunk arra,
hogy Cristiano Ronaldo, nemzetközi futball szupersztár
Hivatalos Táplálkozási Szponzora vagyunk.

"Ronaldo, aki a Real Madrid játékosa Spanyolországban, a világ egyik legjobb játékosaként ismert a pályán, és egy igazi sportikonként a pályán kívül. A Herbalife együtt dolgozik Ronaldoval táplálkozási programjának optimalizálásán, valamint sporttáplálkozási termékek skáláját biztosítja neki.

Először tavaly augusztusban kezdtünk el tárgyalni Ronaldoval, és már az első perctől kezdve világos volt, hogy osztozik a helyes táplálkozás iránti szenvedélyünkben. Ezen új kapcsolat legizgalmasabb része az, hogy Ronaldoval új, élvonalbeli sporttáplálkozási termékeken fogunk dolgozni, olyanokon, melyekhez büszkén adja a nevét a miénk mellett. Ronaldo már rengeteg időt töltött John Heiss Ph.D., világszintű sporttáplálkozási igazgató társaságában, beszélgettek Ronaldo személyes táplálkozási programjáról, valamint elképzeléseiről az új, közös termékeinkről. Kétség nem férhet hozzá, hogy Ronaldo személyében rendkívül elkötelezett és lelkes nagykövetre találtunk.

A világ a Herbalife márkát viseli és termékeinknek a lehető legnagyobb elismerés, hogy Európa és világszerte elismert sportolók figyelnek fel a Herbalife-ra.
Márkánk még soha ilyen erős nem volt, mint ma, és mindannyian büszkék lehetünk arra, akik vagyunk, és amiért kiállunk.
Gyerünk Herbalife!"
Részletetek Michael O. Johnson, Herbalife vezérigazgatójának leveléből.


Kérem keressen meg: 
az Ön Független Herbalife Tanácsadója: Bodorné Judit 
juditbodorne@gmail.com vagy +36-70-201-3318


Nincsenek megjegyzések: