2012. január 22., vasárnap

Vajda Attila, kenus

"Az előző évektől eltérően készülők a közelgő olimpiára. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy addig még vár rám egy nagyon komoly felmérő. Az idei évben rendezik ugyanis Szegeden a kvalifikációs világbajnokságot, ahol ki lehet harcolni a részvételt az ötkarikás játékokra. Fortuna most nekünk és nekem is kedvezett azzal, hogy tavaly "beugróként" megkapta szülővárosom a verseny rendezésének jogát. Kettőzött erőbedobással kell tehát készülnöm augusztusra. Egyrészt a kvóta miatt, másrészt, pedig mert nem szeretnék a szurkolóimnak, támogatóimnak csalódást okozni.

"Mivel megváltozott edzéseim ritmusa, nagyobb energia-bevitelre van/lesz szükség. Ehhez elévülhetetlen segítséget nyújt a Herbalife."

https://hu.myherbalife.com/Content/hu-HU/pdf/toolsAndTraining/brandAndSponsorships/herbalifeSports/MHL_645_HU_AttilaVadja_Poster.jpgÚj év, új program, újabb segítség a Herbalife-tól. Edzőmmel és a stábbal kidolgoztunk egy másfajta felkészülési tervet. Az idei évben az igazi élesítést a VB-re kell pontosítani. Megtörve a monotonítás, több hazai és külföldi edzőtáborra utazunk. Itthon felkeressük az ország legjobb felkészülési lehetőségeit, míg külföldön Portugáliában gyűjtjük a kilométereket.

Mivel megváltozott edzéseim ritmusa, nagyobb energia-bevitelre van/lesz szükség. Ehhez elévülhetetlen segítséget nyújt a Herbalife. A kedvenc termékem kétség kívül a Thermo Complete és a Niteworks. Utóbbi termék már Pekingben is sokat segített, előbbi pedig a testsúly-kontrollban és energetizálásban segít. Az alapozó időszakban van úgy, hogy délelőtt két edzésem is van. Korán reggel úszás, majd másfél órás pihenő idő után kondicionáló edzés. A két terhelés között Formula 1 Shake-kel szoktam csillapítani étvágyamat. Idén két új Herbalife terméket is tesztelek. Nagyon sok jót hallottam a Nutrition Active-ról, ezért beillesztettem az étrendembe, míg a Guarana tablettát a fáradékonyság leküzdésére használom."
Vajda Attila, kenus
 
Forrás: Herbalife Today Magazin, 2011.

Nincsenek megjegyzések: